Termeni și condiții

Site-ul buuadventure.ro este proprietatea IN THE MIDDLE OF THE MOUNTAINS SRL, cu sediul social in Florești, Cluj, str. Teilor, nr.7. Folosirea acestui site implică acceptarea politicii de confidențialitate și a termenilor și condițiilor de mai jos.

Utilizarea site-ului constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Întregul conținut  al site-ului buuadventure.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri și alte date, sunt proprietatea companiei IN THE MIDDLE OF THE MOUNTAINS SRL și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fară acordul companiei a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Conform legii drepturilor de autor, dacă sesizați încălcarea anumitor drepturi intelectuale, vă rugăm să ne contactati.

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depașește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o încălcare a termenilor și condițiilor. Cu excepția situațiilor în care se precizează altfel, toate numele, logo, numele comerciale sunt proprietatea IN THE MIDDLE OF THE MOUNTAINS SRL și nu pot fi folosite de nimeni pentru nici un scop fară acordul nostru scris, exprimat anterior.

Legea aplicabilă

Prin folosirea site-ului buuadventure.ro, sunteți de acord asupra faptului că legile române vor guverna termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii buuadventure.ro. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar daca rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Administratorul site-ului buuadventure.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează. Noile condiții devin valabile din momentul în care au fost făcute publice și nu au caracter retroactiv. Nu suntem răspunzători legal față de nici o persoană fizică sau juridică pentru suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului buuadventure.ro. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Dacă aveti întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați la buuadventure@gmail.com.