Echipa noastra este formata din

Simona FARCAS Monitor de schi si snowboard acreditat, profesor de educatie fizica si sport si absolvent Facultatii de Educatie Fizica si sport. Caut mereu sa imi petrec timpul in aer liber si in natura. Snowboarding-ul, schiul, drumetiile, rafting-ul si actvitatile de tip outdoor ma reprezinta. De aici vine si pasiunea mea pentru munte si pentru sporturile extreme. Ceea ce imi doresc eu este sa raspandesc acest ”virus” cu copii si cu oameni care vor sa experimenteze sporturi noi.
Catalin-Bogdan ZAHARIE Absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport, monitor schi. Cand am schiat pentru prima data, am simtit o atractie deosebita pentru acest sport, iar pe urma am decis sa impart aceasta pasiune cu cat mai multa lume si am decis sa fiu monitor de schi. Cea mai mare multumire in aceasta meserie este sa vezi ca, la final, ai facut pe cineva fericit! Ne vedem pe partie!
Tudor FARCAS Sunt absolvent al Universitati Babes-Bolyai, Facultatea de Educatie Fizica si Sport. De-a lungul anilor am invatat ce inseamna sa conduci o activitate si cum sa interactionez cu oamenii. De mic am cochetat cu schiul si am invatat de la antrenorii si profesorii mei ce inseamna sa stai pe partie si ce inseamna sportul pe zapada. Toate aceste cunostinte as vrea sa le transmit mai departe si sa petrecem momente frumoase si in acelasi timp sa invatam ce inseamna sporturile de iarna.
Daniel POPA Absolvent a Facultatii de Educatie Fizica si Sport UBB-Cluj-Napoca, monitor de schi. Schiul alpin este unul din sporturile mele preferate. In fiecare an astept cu nerabdare prima zapada. Este momentul acela in care stiu ca noul sezon de schi este aproape si pot sa invat, sa practic si sa vorbesc din nou despre ceea ce imi place. Sunt o persoana sociabila, perseverenta si rabdatoare, dornica de a invata lucruri noi si de a transmite mai departe cunostintele acumulate. Iubesc muntele si natura, tocmai de aceea marea majoritate a sporturilor pe care le practic se desfasoara in cadrul lor. Printre aceste sporturi se enumera escalada, raftingul si drumetiile montane. Va astept cu drag sa descoperim aceste sporturi minunate impreuna!
Paul-Stefan BUDA Absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii Babes-Bolyai. Sportul de iarna este cel mai bun "medicament" pentru a scapa de toate grijile de zi cu zi. Din dorinta de a-l impartasi cu toata lumea am urmat cursul de instructor si am invatat de la profesorii mei ce inseamna cu adevarat snowboarding-ul. Am invatat cum sa alunec corect pe zapada, sa am o pozitie corecta, tot timpul sa fiu in siguranta, la fel ca si persoanele din jurul meu. Vreau sa transmit invataturile mai departe, sa se bucure toti participantii de pe partie de o alunecare perfecta.